Info

Gif (2)Jag heter Jenny och det här är min blogg som jag startade 2011 för att skriva om saker som jag gillar. Syftet var en helt vanlig blogg i dagboksform men vid årsskiftet 2011/2012 valde jag att radera alla inlägg för att börja om från början. Jag var inte nöjd med det jag hade skrivit och såg inget egentligt syfte med att spara inläggen. Sedan hände det inte så mycket på några månader.

Under sommaren valde jag att fokusera på böcker med avsikten att i alla fall läsa några av de många olästa böcker som jag har i bokhyllan. Hittills har jag recenserat ett flertal böcker ur diverse genrer och tjocklekar.

Böcker lästa 2012 / 2013 / 2014 /
Utmaningar 2012 / 2013 / 2014 /

Jag läser böcker från olika genrer och i olika format. Jag läser prosa, fakta, lyrik, drama så väl som noveller. De genrer jag läser allra mest är klassiker, moderna klassiker, murder-mystery, dirty realism, southern gothic, sci-fi, fantasy och postapokalyptic bara för att nämna några. Det är minst lika svårt att berätta om mina favoritböcker eftersom de är så många. Jag har en favoritsida på Goodreads som exempel på vad jag gillar. Jag läser och recenserar först och främst böcker från min egen bokhylla. Det händer att jag lånar böcker från biblioteket men det är sällan.

Ni finner mig även på flera andra ställen. Många som jag själv inte har så stor koll på, dessvärre, eller har förträngt. I högerspalten finner ni länkar till andra sidor jag brukar hänga på. Jag finns aktivt på Goodreads. Man kontaktar mig bäst via kommentar här på bloggen.

Senast uppdaterad:
2014-10-30

Annonser

3 thoughts on “Info

  1. Hej, jag har bloggen BearBooks och undrar om du skulle vilja göra en lista med fem favoriter till BearBooks. Det skulle egentligen kunna vara vad som helst som du gillar och är bra på, jazz- eller musikböcker kanske?

    Allt gott

    Ola
    bookfetishist@hotmail.com

      • Helst mejl, jag tänkte publicera den och presentera dig som gästskribent och bloggkollega. Jag har påbörjat en serie där olika personer får välja fem favoriter. Hittills är det bara en lista 🙂 om fotbollsböcker, men du kan egentligen välja vad du känner för. Det är ingen nackdel om det är ganska smalt. Och så ett par rader om varje bok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s