Reading is sexy ♥

Läs-a-lot sommar 2015 | Sammanfattning

G1f (2)

Totalt antal utlästa böcker: 3
Totalt antal lästa sidor: 1454

Det här är första gången som jag, tror jag i alla fall, deltar i en läs-a-lot med lyckat resultat. Jag skrev ett TBR-inlägg om att jag ville läsa 200 sidor per dag. Trots att jag inte läste precis så många sidor varje dag så lyckades jag nå målet ändå. Totalt så läste jag nämligen 1454 sidor, alltså just över 200 per dag. Vissa dagar läste jag bara typ 80 sidor och andra läste jag 300 sidor och så vidare.

Jag började utmaningen med The Orenda av Joseph Boyden och läste ut den under dag två. Här är en recension. Efter det så läste jag The Bone Season av Samantha Shannon och den läste jag ut under dag fyra. Här är en recension. Den tredje och sista boken som jag läste ut var The Fry Chronicles av Stephen Fry, Jag läste ut den under dag sex men har inte orkat skriva en recension än, så jag länkar till Goodreadssidan. Om jag skulle bryta ned detta i siffror/dag så skulle det se ut som följande:

76 + 262 + 115 + 425 + 130 + 316 + 130 = 1454

Jag är mycket nöjd med hur många sidor jag läste och vilka böcker jag valde. Detta är ungefär en bok mer än vad jag normalt läser på en vecka, beroende på vad jag läster förstås. Alla tre böcker var a) fängslande, b) underhållande och c) varierade. Det värsta som kan hända i en sådan här utmaning är att man väljer för tunga böcker som det tar tid att läsa. The Orenda, The Bone Season och The Fry Chronicles var alla perfekta för den här utmaningen, imho.

Joseph Boyden (1)Samantha Shannon (1)Stephen Fry (2)

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s