Reading is sexy ♥

Vårenkät ♥

Jag har blivit taggad av C.R.M. Nilsson att fylla i en trevlig liten vårenkät och eftersom våren är en av mina favorittider så gör jag den mer än gärna!

1. Vilket vårtecken längtar du mest efter?

Jag måste svara som C.R.M. Nilsson och säga tussilago och videkissar. Och dessutom längtar jag efter att se asfalten. Det är kanske inte direkt ett traditionellt vårtecken men jag blir ändå lika glad då snön smälter bort och jag kan se asfalten.

2. Ett annat säkert vårtecken är när bokrean startar i slutet av februari. Har du någon särskild bok som du hoppas ska finnas till fyndpris på årets rea?

Jag försöker att undvika bokrean och eftersom jag köpt alldeles för många böcker på sista tiden tänker jag inte köpa en enda bok på bokrean i år.

3. Våren bjuder också på många nya böcker. Är det någon/några som du längtar extra mycket efter?

Jag har jättemånga som jag längtar efter. Uppföljarna till Libba Brays The Diviners och Rachel Hawkins Rebel Belle kommer både i april. Dessutom har Nick Hornby släppt nytt nyligen. Den har jag inte hunnit läsa ännu.

4. Finns det någon författare du önskar (men inte vet om det är aktuellt) ska komma med en ny bok/ uppföljare i vår eller senare under året?

Jag skulle inte ha något emot om John le Carré släpper nytt. Inte alls en vårig författare men jävlar så bra.

5. Många tycker det är roligt att uppdatera garderoben när våren kommer med t ex en ny jacka eller nya skor. Är du på jakt efter något särskilt vårplagg?

Jag har precis köpt en fin marinblå blus med vita prickar som kanske inte nödvändigtvis är vårig men jag tänker ha på mig den grymt mycket i vår då den är hur skön som helst.

6. Finns det någon särskild debutant du ser fram extra mycket emot att läsa i vår, eller alternativt någon författare som för första gången översatts till svenska?

Inga debutanter faktiskt. Just nu är jag bara intresserad av böcker från författare som redan har släppt.

7. Det kommer också många nya pocketböcker i vår. Är det några särskilda titlar du har väntat på ska komma i pocket?

Jag vill komma över en svensk översättning av Marie Lus Champion i pocket utan att behöva beställa den på nätet. Jag vet inte varför men det tar emot hemskt mycket att beställa den. Helst av allt vill jag bara hitta den i en affär.

8. Sist men inte minst, det är ju inte vår än och även vintern har ju sina positiva sidor. Berätta vad du tycker är bäst med vintern!

Det jag tycker allra bäst om är att det är så ljust och vackert då solen skiner på snön. Det är så himla vackert tycker jag.

25912_365556342227_6738952_n

Annonser
Standard

One thought on “Vårenkät ♥

  1. Kul att läsa dina svar 🙂

    Jag borde egentligen undvika bokrean, men jag har inte tillräckligt med motståndskraft 😉 Plus att väldigt många böcker jag har letat efter kommer på rean.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s