Reading is sexy ♥

The Hostile Hospital av Lemony Snicket (2001)

Lemony Snicket (8)Det känns som ett tag sedan jag läste en bok ur A Series of Unfortunate Events så det var roligt att komma tillbaka till serien och läsa en bra bok.

The Hostile Hospital tar vid direkt efter The Vile Village. Syskonen Baudelaire flyr från en utklädd Count Olaf och de hemska byborna I V.F.D. De kommer fram till en affär mitt ute i ingenstans, där syskonen försöker att kontakta Mr Poe, men utan resultat. Syskonen tvingas strax att fly igen, då affärsägaren kopplar ihop barnen med lögner spridda i tidningen The Daily Punctilio, tillsammans med sångsällskapet Volunteers Fighting Disease. De reser tillsammans med V.F.D. till ett sjukhus för att bota patienter med hjälp av sång. Och vem hittar dem inte där om Count Olaf?

The Hostile Hospital var en spännande bok i A Series of Unfortunate Events. Det var inte den bästa jag läst hittills, utan snarare som en mittenbok i en grym serie, men den var bra ändå. Jag misstänker att resten av böckerna kommer att öka i tempo och vara med det ännu bättre. Den som väntar får se.

Annonser
Standard

One thought on “The Hostile Hospital av Lemony Snicket (2001)

  1. Pingback: Månadsrapport januari 2014 | How hollow heart and full

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s